Komentáre k

Pridaný 11.04.2008 | Pridal: kamil

Ako sa volá doktor, ktorý opravuje weby?
URLog.

Prídanie komentára





Vráť sa späť

Pridaný 14.11.2015 | Pridal: anonym 7zoulx8pp1r@hotmail.com

UVmbpOvM3Kw
my sme domaci hamabc povysili na nedelny obed tak nam chuti.do masa (hovadzi krk) pridavame len sol, cerstvo mlete korenie a trocha worcestru, nechavame odlezat placky v chladnicke cca 30 min.maso pecieme na grile na drevenom uhli a na poslednu minutu polozim platok cedaru.opecene zemle potierame majonezou ochutenou dijonom a kuskom chili, skladame list salatu, koliesko cibule, rajcinu, uhorku a kecup.naozaj vyborne http://wmqvxaqz.com [url=http://pkhvapnx.com]pkhvapnx[/url] [link=http://uytifuq.com]uytifuq[/link]

Pridaný 13.11.2015 | Pridal: anonym 68oc7k95@yahoo.com

u1S8k30VhwlI
Najlepšie hamburgery ake9 som kedy videl jede1va <a href="http://kulabp.com">pranvdelie</a> tedpek Adam v rele1cii Mann vs food. Odporfačam, pokiaľ sa chce niekto inšpirovať a nevie čo z me4som :) A najlepšie hamburgery ake9 som kedy jedol si robievam za pe1r eur se1m doma. Žemlu kupujem, perfektne1 je kukurične1 s posfdpkou sezamom, de1 sa kfapiť v jednom supermarkete. Me4so -viackre1t mlete9 predne9 hove4dzie, na dochutenie primiešam už len tesne pred grilovanedm soľ, farebne9 korenie a worcester. Dve minfaty z každej strany, potom preple1cnuť syrom madeland alebo chedarr, prikryť na minfatku nech sa syr zapečie, chedarr sa mf4že aj viac, len mu to prospeje, a odložiť, na grile alebo panvici po pečened hamburgerov narfdchlo opiecť žemlu, jemne horčice, sladkfa paradajku alebo kečup, šale1t, cibuľu, uhorku a niekedy opraženfd ple1tok slaniny. Viac sa tu vymyslieť nede1. Ale pokiaľ by niekto chcel tento jednoduchfd recept doviesť k dokonalosti jeden tip : Heston Blumenthal me1 jeden neuveriteľnfd na webe.

Pridaný 12.11.2015 | Pridal: anonym x34o4yggb1m@hotmail.com

mIm0v9SOzyXo
Svatojansky chlebik sa casto povzuia v mediteranskej kuchyni. Este par dni ma byt teplo, tak Vam dam tip na liker. 20 kusov suseneho svatojanskeho chlebika posekajte na male kusky (je to dost narocne :-) ) a zalejte jednym litrom palenky. Potom to nechajte 10 dni na slnku. Chorvati to samozrejme zalievaju rakijou (Vola sa to Rakija od rogace), ale ja som pouzil kvalitnu vodku. Mal som aj rakiju, ale ta sa vypila skor :-) S vodkou to chutilo dobre a momentalne sa mi chlebik luhuje v svokrovej domacej jablkovici calvadose. Zatial to je v calvadose 8 dni, takze neviem porovnat. Viete co? Pockajte . .. . Uz viem porovnat :-) S vodkou to je lepsie.Recept:20 kusov suseneho svatojenskeho chlebika zalejte jednym litrom jemnej vodky. Nechajte 10 dni luhovat v sklenenej (nepovzuiajte plastove flase!!!) flasi na slnku. Z jedneho litra budete mat asi 7 dcl likera, pretoze zvysok sa vsiakne do chlebika. Ja som to luhoval v zavaraninovej flasi a potom precedil a prelial. Podavam to chladene.Nie som velmi likerovy typ, ale ako doplnok do baru to nie je zle. Liker ma krasnu hnedu farbu a je sladky. Chut a vona nie je v nasich zemepisnych sirkach bezna, takze svojich hosti urcite prekvapite.Suseny chlebik som kupoval v Chorvatsku, ale vraj sa da kupit aj u nas. Recept na liker mi dala asi 70-rocna chorvatka.

Pridaný 03.03.2013 | Pridal: anonym wnfeei@irxbrk.com

fUQvtkjJEu
Bg5317 <a href="http://cumlmniybgsl.com/">cumlmniybgsl</a>

Pridaný 01.03.2013 | Pridal: anonym bksifv@rltbtl.com

RgSTOhKiXwyxjKkB
KWRaUT , [url=http://giwsisrptqtu.com/]giwsisrptqtu[/url], [link=http://ghmjfpadjqes.com/]ghmjfpadjqes[/link], http://dmgmxzmuvnfd.com/

<< <   1   > >>