Komentáre k

Pridaný 20.04.2010 | Pridal: lucia

Učiteľka:
- Čo je budúci čas od slova kradnúť?
Zuzka:
- Väzenie.

Prídanie komentára





Vráť sa späť

Pridaný 14.11.2015 | Pridal: anonym wdgy3exv@outlook.com

oQcoTqeJ8i1
I tried taking a look at your site on my ipod touch and the disegn does not seem to be correct. Might wanna check it out on WAP as well as it seems most smartphone layouts are not really working with your site. http://jyzheus.com [url=http://tfnsdnrknb.com]tfnsdnrknb[/url] [link=http://zskxugmt.com]zskxugmt[/link]

Pridaný 13.11.2015 | Pridal: anonym vnmhlgxh6t@gmail.com

cuApOWn82Dn
Dakujem za pochvalu dal som <a href="http://wnmygbm.com">platvosu</a> klapku, sice sa mi znizil prietok vzduchu, ale cez zimu to az tak vadit nebude. Uvidime. Zatial slniecko svieti a ventilator sa toci. Aky je tvoj nazor keby som na zadnu stranu panelu nalepil XPS polystyren ? Mam 3cm lebo som opravoval pivnicu a ostalo mi nieco. Podla mna to moze len pomoct nie ak to nalepim na zadnu stranu ..

Pridaný 12.11.2015 | Pridal: anonym k2dg6sxc1@yahoo.com

FirAogaAi
To ma mrzed. Krem by vobec nemal byt tak dlho v chladnicke, uplne mu stiaca 2 hodiny. Tym, ze je v nom vela cokolady a malicko vyslahanej smotany, tak je dost husty a velmi dobre tuhne. Vela zalezi aj na samotnej slahacke, ci je to skor voda alebo naozaj tuk. Dobru slahacku spoznate tak, ze sa uslaha velmi rychlo. Cim dlhsie sa bude slahat, tym horsie. Dufam, ze nabuduce sa podari, skuste dat do mousse trochu viac cokolady.

<< <   1   > >>